Tuš kabine

Luč vsake kopalnice!

Kopalnica – večnamenski prostor

Kopalnica je tako rekoč en pomembnejših prostorov našega doma. Je prostor, kjer počasi začenjamo in zaključujemo svoj dan. Je prostor, kjer se umirjamo in uživamo v svoji intimi. Tuš kabine so v današnjem času nadomestile kadi, zaradii prostora, ki nam je na voljo. Kvalitetne, tudi po meri izdelane, tuš kabine Vaši kopalnici dajejo sijaj in osebno noto.

Dovolite nam, da se Vam predstavimo in skušamo uresničiti Vaše želje, kot posamezniku. Nobena želja ni prevelika, nobena postavitev ni prezahtevna.

Kaj vam ponujamo mi?

Pri ustvarjanju naše izjemne kolekcije tuš kabin po meri nas vodi eno vodilo: “value for money” – vrednost za vaš denar. Ponosni smo na naše izdelke, ki zagotavljajo zadovoljstvo našim strankam. Skupaj z vami se posvetimo tudi najzahtevnejšim kotičkom vaše kopalnice, saj si prizadevamo najti popolno rešitev.

Poleg izdelave tuš kabin po meri vam nudimo tudi možnost delne ali celotne zasteklitve kadi, bodisi s fiksno pregrado ali z vrati, ki se lahko nihajo. Pri ustvarjanju naših izdelkov uporabljamo izključno najkakovostnejše materiale, zlasti masivno 8 mm kaljeno steklo. Naša okovja izbiramo le od najboljših ponudnikov, da zagotovimo vrhunsko vzdržljivost in estetiko.

Na voljo vam je široka paleta stekel, ki vključujejo prozorno, satinirano (jedkano), barvno (sivo, zeleno, rjavo, modro), peskano ali steklo z dodatkom gravure. Če si želite umetniškega pridiha, vam lahko ponudimo tudi dodatke iz taljenega fuzijskega stekla. Pri načrtovanju se popolnoma prilagodimo vam in vašemu prostoru, saj verjamemo v ustvarjanje unikatnih dizajnov, ki izražajo vašo osebnost.

Kot poudarek trenutnih trendov vam nudimo minimalistične profile in samonosna vrata, kar omogoča enostavno čiščenje in zmanjšuje nabiranje umazanije v drsnih profilih (kar je pogosto težava pri klasičnih tuš kabinah). Dodatna možnost, ki jo ponujamo, so drsna vrata, ki ustvarijo moderen in eleganten vtis v vaši kopalnici.

Zaupajte nam svoje želje, in mi vam bomo ustvarili tuš kabino, ki bo popolnoma prilagojena vam in vašemu stilu. Ne glede na to, ali želite osvežiti obstoječo kopalnico ali ustvariti povsem novo izkušnjo, smo tu, da vaše sanje postanejo resničnost.

%

Zadovoljstvo Naročnikov

VRSTE TUŠ KABIN

tuš kabine

PRAVE OBLIKE

tuš kabine

TUŠ STENE

tuš kabine

NEPRAVE OBLIKE

tuš kabine

TUŠ VRATA

tuš kabine

DRSNE

tuš kabine

INDIVIDUALNE

POSTOPEK DELA

b

IZDELAVA PONUDBE

Za izdelavo ponudbe od vas potrebujemo željene dimenzije kabine, željeno postavitev kabine (kje so vrata in željeno odpiranje), željeno izvedbo (drsna ali nihajna) in ob morebitni želji po montaži še lokacijo. Ponudbo dobite navadno v nekaj urah.

IZMERE

Po potrjeni ponudbi iz vaše strani se dogovorimo za termin natančnih izmer na objektu. Takrat tudi dorečemo vse potrebne detajle. V kolikor po izmerah nastenjo kake razlike se naredi čistopis ponudbe. V tem času je tudi dobro da premislite o morebitnem motivu.

IZDELAVA STEKEL

Steklo potem izdelamo. To traja približno 5-7 dni. Po končani mehanski obdelavi gredo stekla na kaljenje. Na koncu še naredimo motiv če je tako dogovorjeno. Okovja imamo večinoma vsa na zalogi, razen v primeru kakih posebnih manj pogostih izvedbah. Ob morebitnem podaljšanem roku ste obveščeni.

MONTAŽA

Ko imamo vse pripravljeno za montažo se slišimo in določimo termin montaže. Montaže kabin trajajo povprečno med eno in tremi urami, odvisno seveda od zahtevnosti. Kot pri vseh ostalih montažah tudi tukaj pazimo da za seboj pustimo čisto kot smo našli. V tem smo se tekom našega dela že specializirali.

Le en korak vas loči do nove tuš kabine!

Na voljo smo vam za vsa vprašanja, izdelavo ponudbe ali svetovanje.

Pišite nam!

Hitro povpraševanje!

Steklarstvo Zelko

steklarstvo-zelko@siol.net

025849980

KDO SMO

Steklarstvo Daniel Zelko s.p.

Grossmanova ulica 2, 9240 Ljutomer

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Vam je stran všeč? Delite jo naprej!

Vsaka dodatna prepoznavnost je za nas ključnega pomena. Stane Vas le en klik! Hvala Vam!

Shares