Tuš kabine

Luč vsake kopalnice!

Kopalnica – večnamenski prostor

Kopalnica je tako rekoč en pomembnejših prostorov našega doma. Je prostor, kjer počasi začenjamo in zaključujemo svoj dan. Je prostor, kjer se umirjamo in uživamo v svoji intimi. Tuš kabine so v današnjem času nadomestile kadi, zaradii prostora, ki nam je na voljo. Kvalitetne, tudi po meri izdelane, tuš kabine Vaši kopalnici dajejo sijaj in osebno noto.

Dovolite nam, da se Vam predstavimo in skušamo uresničiti Vaše želje, kot posamezniku. Nobena želja ni prevelika, nobena postavitev ni prezahtevna.

Kaj vam ponujamo mi?

Naše vodilo je »value for money«. Na naše izdelke smo izjemno ponosni, stranke pa zadovoljne. Skupaj z Vami bomo skušali najti rešitev še za tako zahteven kotiček Vaše kopalnice. Prav tako nudimo delno ali celotno zasteklitev kadi, s fiksno pregrado ali z možnostjo nihajnih vrat. Izdelujemo le iz najkvalitetnejših materialov ter izključno masivnega 8mm kaljenega stekla. Vsa okovja so od najboljših ponudnikov. Steklo je lahko prozorno, satinirano (jedkano), barvno (sivo,zeleno,rjavo,modro), peskano ali z dodatkom gravure. Če pa ste po duši umetniški, pa Vam lahko nudimo tudi dodatke iz taljenega fuzijskega stekla. Načrtovanje prilagodimo Vam in Vašemu prostoru. Kot trende nudimo minimalistične profile in samonosna vrata, kar za Vas pomeni lažje čiščenje in manj umazanije v drsnih profilih (temu smo priča pri klasičnih tuš kabinah). Kot možnost nudimo tudi drsna vrata, kar ustvari moderen in eleganten vtis.

%

Zadovoljstvo Naročnikov

VRSTE TUŠ KABIN

tuš kabine

PRAVE OBLIKE

tuš kabine

TUŠ STENE

tuš kabine

NEPRAVE OBLIKE

tuš kabine

TUŠ VRATA

tuš kabine

DRSNE

tuš kabine

INDIVIDUALNE

POSTOPEK DELA

b

IZDELAVA PONUDBE

Za izdelavo ponudbe od vas potrebujemo željene dimenzije kabine, željeno postavitev kabine (kje so vrata in željeno odpiranje), željeno izvedbo (drsna ali nihajna) in ob morebitni želji po montaži še lokacijo. Ponudbo dobite navadno v nekaj urah.

IZMERE

Po potrjeni ponudbi iz vaše strani se dogovorimo za termin natančnih izmer na objektu. Takrat tudi dorečemo vse potrebne detajle. V kolikor po izmerah nastenjo kake razlike se naredi čistopis ponudbe. V tem času je tudi dobro da premislite o morebitnem motivu.

IZDELAVA STEKEL

Steklo potem izdelamo. To traja približno 5-7 dni. Po končani mehanski obdelavi gredo stekla na kaljenje. Na koncu še naredimo motiv če je tako dogovorjeno. Okovja imamo večinoma vsa na zalogi, razen v primeru kakih posebnih manj pogostih izvedbah. Ob morebitnem podaljšanem roku ste obveščeni.

MONTAŽA

Ko imamo vse pripravljeno za montažo se slišimo in določimo termin montaže. Montaže kabin trajajo povprečno med eno in tremi urami, odvisno seveda od zahtevnosti. Kot pri vseh ostalih montažah tudi tukaj pazimo da za seboj pustimo čisto kot smo našli. V tem smo se tekom našega dela že specializirali.

Le en korak vas loči do nove tuš kabine!

Na voljo smo vam za vsa vprašanja, izdelavo ponudbe ali svetovanje.

Pišite nam!

Hitro povpraševanje!

Steklarstvo Zelko

steklarstvo-zelko@siol.net

025849980

KDO SMO

Steklarstvo Daniel Zelko s.p.

Grossmanova ulica 2, 9240 Ljutomer

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Vam je stran všeč? Delite jo naprej!

Vsaka dodatna prepoznavnost je za nas ključnega pomena. Stane Vas le en klik! Hvala Vam!

Shares