drsna vrata

Sistemi elegance!

Steklena drsna vrata

steklena drsna vrata so idealna rešitev za ozke prostore kjer je problem odpiranja krilnih vrat. Tako se le z njimi lahko zagotovi funkcionalna izraba prostora. Z njimi se prostor pregradi, dopušča pa prehod svetlobe. Videz takih vrat je zelo atraktiven, eleganten in v celoti prilagojen vašemu ambientu.

Na trgu obstaja ogromno proizvajalcev drsnih vodil. Potrebno je paziti na debelino profilov saj so steklena vrata težka, da ne pride do upogibanja ob premikanju vrat. Kolesa pri najcenejših ponudnikih so navadno plastična ali kovinska brez ležajev kar z uporabo pripelje do ustavljanja koles. Mehko zapiranje je pred časom bil še dodatek, a danes je to že mus katerega žal nimajo vsi ali pa ga ponujajo za dodaten denar. Uporaba vrat brez ali z mehanizmom soft stop je neprimerljiva.

Po letih izkušenj in testiranja vodil različnih proizvajalcev smo prišli do tistih nekaj dotičnih kateri lahko upravičijo svojo ceno. Striktno te tudi ponujamo in montiramo. Temu, da naši naročniki dobijo najboljšo kvaliteto za svoj denar, dajemo pri steklenih drsnih vratih največjo pozornost. S tem ponosno lahko povemo, da uspešno dosegamo ugodno ceno brez kompromisa na kvaliteti.

%

Preverjena kvaliteta

steklena drsna vrata

Torej kaj vam ponujamo?

  • Močna aluminijasta vodila v barvi EV1 eloksiran aluminij.
  • Dolžine 2000, 3000 in 4000mm
  • Enojna vrata, vrata z obsvetlobo, dvojna vrata.
  • Nosilnost do 80kg ali 120kg.
  • Teflonska kolesa z ležaji. Pomeni neslišna in kljub svoji teži krila zelo lahka za vozit.
  • Montaža v strop ali bočno na steno. Brez spodnjih vodil.
  • Obojestranski SOFT – STOP mehanizem
  • Enostavna montaža in nastavitev.
  • Močni ročaji na izbiro. Vgrezni ali cevasti.
  • 8 ali 10mm Steklo Float prozorno, Optiwihte (vision clear), Satinato mat, tonirano (sivo, rjavo, zeleno, modro), emajlirano v željeno barvo po RAL lestvici ali premium varianta digitalni barvni print na steklo.

MOŽNOSTI IZVEDBE

enojna drsna vrata

Enojna drsna vrata

drsna vrata z obsvetlobo

Drsna vrata z fiksnim delom

dvojna drsna vrata

Dvojna drsna vrata

dvojna drsna vrata za stopnišča

Dvojna drsna vrata za stopnišča

POSTOPEK NAROČILA

b

IZDELAVA PONUDBE

Za izdelavo ponudbe od vas rabimo dimenzije odprtine ali željene končne dimenzije vrat, lokacijo zaradi izmer in montaž, ter željeno steklo. Po teh podatkih lahko izdelamo precej točno ponudbo.

IZMERE

Po potrjeni ponudbi iz vaše strani se dogovorimo za termin natančnih izmer na objektu. Takrat tudi dorečemo vse potrebne detajle. V kolikor po izmerah nastenjo kake razlike se naredi čistopis ponudbe. v tem času je tudi dobro da imate vzorec ali barvo že izbrano.

IZDELAVA STEKEL

Izdelava stekla traja približno 5-7 dni. V tem času po potrebi tudi naročimo potrebna vodila v  kolikor gre za kako posebno izvedbo. Ko imamo steklo kaljeno se naredi gor še vzorec če je tako dogovorjeno. Po pregledu končnega izdelka se potem z vami dogovorimo za termin montaže.

MONTAŽA

Na montažo navadno prideta dva monterja in obesita vodilo na strop ali v steno. V primeru gips plošč je predhodno priporočljivo, da so vstavljene kake ojačitve (dogovor že na izmerah). Montaža je načeloma hitra in čista. Traja približno uro in pol. Po tem ko so vrata obešena se nastavijo še vse nastavitve.

Naročite svoja drsna vrata še danes!

Pišite nam!

Hitro povpraševanje!

Steklarstvo Zelko

steklarstvo-zelko@siol.net

025849980

KDO SMO

Steklarstvo Daniel Zelko s.p.

Grossmanova ulica 2, 9240 Ljutomer

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Vam je stran všeč? Delite jo naprej!

Vsaka dodatna prepoznavnost je za nas ključnega pomena. Stane Vas le en klik! Hvala Vam!

Shares